REGISTRATIE

Registratie NL - inclusief VOR-lidmaatschap 

Het VOR-lidmaatschap (gewoon lidmaatschap: € 90,00 per jaar; promovendus-/studentlidmaatschap: € 56,00 per jaar) is gekoppeld aan de registratie voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie en inclusief in de registratie fee.

Registratie BE - met of zonder VFO-ledenkorting

Ben je werkzaam bij een Belgische organisatie en lid van het Vlaams Forum voor Onderwijsonderzoekers (VFO), dan kan je je inschrijven met VFO-ledenkorting. Ben je nog geen lid van het VFO, dien je eerst lid te worden van het VFO waarna je je kunt registreren voor de ORD met VFO-ledenkorting.

Divisies (NL)

Bij je NL-registratie voor de ORD kun je je aanmelden voor één of meerdere VOR-divisies. Het lidmaatschap van één divisie is inbegrepen in de registratie fee. Indien je lid wenst te worden van meer dan één divisie, dan betaal je € 5,00 per extra divisie. Als student en promotieonderzoeker ben je automatisch lid van het Promovendi Overleg (VPO). Het lidmaatschap van het VPO is bij het lidmaatschapsgeld inbegrepen; daarnaast kun je zonder extra kosten lid worden van één thematisch divisie. Voor extra divisies betaal het aanvullende tarief.

Je geeft bij inschrijving automatisch het congressecretariaat toestemming om je inschrijvingsinformatie gerelateerd aan het jaarlidmaatschap te delen met het VOR secretariaat.

Registratie voor masterstudenten

Om in aanmerking te komen voor het masterstudententarief, dien je voltijdstudent te zijn. Tijdens het inschrijven dien je een kopie van het bewijs van inschrijving waaruit de voltijdstatus blijkt, te uploaden in je registratie of binnen een week na je registratie naar ons te mailen.

Groepsregistratie

Kom je met vijf personen of meer, dan kun je gebruik maken van de groepsregistratie. Download het groepsregistratieformulier en vul deze volledig in. Het ingevulde document ontvangen wij graag per e-mail. Voor de groepsregistratie wordt één factuur opgemaakt op het aangegeven factuuradres. De groepsleden ontvangen twee weken voor aanvang van het congres de praktische informatie per e-mail.

Online betaling

Het totaal door de deelnemer verschuldigde bedrag dient bij inschrijving via iDEAL of Bancontact te worden voldaan. Binnen een week na je registratie ontvang je per e-mail de factuur voor je administratie of ter declaratie.

Receptie

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de welkomstreceptie op woensdag 10 juli. Deelname is gratis. Om verspilling tegen te gaan, kun je bij je registratie aangeven of je hierbij aanwezig bent.

Diner

Het feestelijke en informele congresdiner vindt plaats op donderdagavond 11 juli. Het diner, inclusief drankjes, kost € 95,00 per persoon.

Feest

Het totaal door de deelnemer verschuldigde bedrag dient bij inschrijving via iDEAL of Bancontact te worden voldaan. Binnen een week na je registratie ontvang je per e-mail de factuur voor je administratie of ter declaratie.

Borrel

Op vrijdag zal er een afsluitende borrel zijn om nog even met elkaar na te praten. De borrel is gratis toegankelijk voor alle deelnemers. Om verspilling tegen te gaan, kun je in het registratieformulier aangeven of je aanwezig bent.

Pers

Elke mediaorganisatie kan maximaal één toegangskaart aanvragen voor het congres. Wanneer je hiervoor in aanmerking wil komen, stuur dan s.v.p. een e-mail naar ORD2024@byease.nl met vermelding van je naam, organisatie en doel van je bezoek. Pers heeft toegang tot alle sessies en de mogelijkheid tot contact leggen met deelnemers en sprekers, waarbij je altijd duidelijk herkenbaar dient te zijn als pers.

Online registreren

Als je wil deelnemen aan het Kom over de brugprogramma of aan de promovendi pre-conferentie in combinatie met de ORD, klik dan op ‘registratie ORD’. Je kunt dan het extra programma toevoegen aan je inschrijving voor de ORD.

Tarieven

Registreer uiterlijk vrijdag 5 april om te profiteren van de vroegboekkorting.
Extra programma’s
woensdagochtend 10 juli 2024
Kom over de Brug t/m 5-4 v/a 6-4
Incl. ORD-middagprogramma op woensdag. Afzonderlijk aan deel te nemen of toe te voegen aan ORD-inschrijving.
95
110
Promovendi pre-conferentie t/m 5-4 v/a 6-4
Incl. ORD-middagprogramma op woensdag. Afzonderlijk aan deel te nemen of toe te voegen aan ORD-inschrijving.
40
55

Onderwijs Research Dagen 10, 11, 12 juli 2024

ORD (NL) t/m 5-4 v/a 6-4
Incl. VOR-lidmaatschap: voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie
525
575
ORD – VFO-lid (BE) t/m 5-4 v/a 6-4
Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die lid zijn van de VFO
435
485
ORD – geen VFO-lid (BE) t/m 5-4 v/a 6-4
Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die niet lid zijn van de VFO
500
550

Doctoraatsstudent / promovendus

ORD – doctoraatsstudent / promovendus (NL) t/m 5-4 v/a 6-4
Incl. VOR-promovendus-/ studentlidmaatschap: voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie
420
470
ORD – doctoraatsstudent / promovendus – VFO-lid (BE) t/m 5-4 v/a 6-4
Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die lid zijn van de VFO
364
414
ORD – doctoraatsstudent / promovendus – geen VFO-lid (BE) t/m 5-4 v/a 6-4
Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die geen lid zijn van de VFO
400
450

Masterstudent

ORD – masterstudent (NL) t/m 5-4 v/a 6-4
Incl. VOR-promovendus-/ studentlidmaatschap: voor Nederlandse voltijdstudenten
125
125
ORD – masterstudent (BE) t/m 5-4 v/a 6-4
Voor Belgische voltijdstudenten
69
69

Alle bedragen zijn in Euro’s en niet onderhevig aan btw.

Als je onverhoopt verhinderd bent

Annuleren van je deelname kan uitsluitend per e-mail via: ORD2024@byease.nl.

Mocht je verhinderd zijn, dan is een plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze plaatvervanger zichzelf niet al heeft geregistreerd. Je registratie is niet op te splitsen in losse dagen. Voor je vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij niet aanwezig is tijdens het congres.

Bij annulering tot vier weken voor aanvang wordt € 110,00 administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht. Als je binnen vier weken voor aanvang annuleert, wordt het volledige bedrag berekend. In het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Indien er sprake is van betaling op rekening blijft de vordering bij annulering en/of no-show ongewijzigd. 

Geef bij je annulering s.v.p. aan of je alleen je deelname wenst te annuleren of ook het VOR-lidmaatschap annuleert.